Тарзан під шумок пікантного скандалу збільшив вартість свого стриптизу на приватних заходах. Тепер щоб подивитися, як Сергій Глушко зриває з себе останні стринги, потрібно викласти 6,5 тисяч євро.

Чоловік Наташі Корольової, скандальний стриптизер Сергій Глушко, відомий, як Тарзан, знайшов, як заробити на зраді. Втім, у накладі не залишилась і сама Корольова.

Як повідомляють російські ЗМІ, після скандалу і Наташа Корольова, і Сергій Глушко збільшили вартість своїх послуг.

За словами промоутера Сергія Лаврова, рейтинг Корольової після скандалу різко злетів, а попит на її концерти збільшився. Це пов'язано з тим, що скривджених жінок люблять. Лавров також додав, що популярність Тарзана, на відміну від дружини, різко впала.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак, це не завадило стриптизеру підняти ціну на свої виступи. Відомо, що гонорар артиста збільшився з 4,3 до 6,5 тисяч євро. Це вартість виступу Тарзана на заході як танцюриста чи ведучого.

Крім цього, Тарзан грає у виставі "Чоловік на годину". За даними ЗМІ, за один показ Сергій Глушко може отримувати до тисячі євро. Відомо, що гастролі з цією виставою вже розписані до кінця року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вперше після зради Корольова і Тарзан дали інтерв'ю

Як повідомляв портал Знай.ua, Корольова вже підшукала заміну Тарзану

Також Знай.ua писав, Глушко зізнався, що зрадив Корольовій