Ведуча " Нового Каналу” Леся Нікітюк прославилася відразу декількома великими проектами на телебаченні. Одним з них стало тревел-шоу "Le Маршрутка", яке отримало досить велику аудиторію. Найближчим часом шоу знову з'явиться на телеекранах. На своїй сторінці в Instagram, Леся Нікітюк опублікувала проморолик і анонс чергового випуску цього шоу.

Проморолик для "Le Маршрутка" знімали в Києві, вгадується пейзаж моста імені Кирпи. Автори явно вирішили зробити екшн, додавши поліцейські машини і вертоліт, які женуться за маршруткою. В описі до публікації Нікітюк зазначила, що новий випуск шоу варто очікувати вже 19 жовтня о 18:00.

На жаль, інших подробиць випуску "Le Маршрутки" Леся не розкрила. Таким чином, фанатам доведеться ще трохи почекати в болісній інтризі, щоб дізнатися, куди "Маршрутка" відправиться на цей раз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Леся Нікітюк показала любов всього свого життя-не важко здогадатися.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк осідлала жеребця і показала кругленький животик: "Барбі вагітна".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк зачепила за живе Сергія Притулу на шоу " Хто зверху?"- закрився в гримерці і не хотів виходити.