Внучка знаменитого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно 21-річна знаменитість похвалилася пікантною фотосесією, вирішивши влаштувати екперименти зі стилем. Так, дівчина виставила яскравий кадр, позуючи в кімнаті з неоновим освітленням, примірявши шкіряну міні-спідницю, чорну футболку з яскравим принтом, колготи в сіточку і масивні кросівки чорного кольору.

Варто відзначити, що раніше стиль юної красуні можна було назвати більш елегантним. Під час самоізоляції через карантин "бунтарка" пофарбувала волосся в ліловий колір, а тепер і зовсім видалила знімки з "минулого" життя, серед яких, до слова, було багато пікантних - в бікіні і топах з глибоким декольте.

Як виявилося, кардинальні зміни відбулися не просто так - раптово для своїх шанувальників Катя подалася в співачки, презентувавши свій перший трек "BAD GIRL". До речі, у Боярської також є сценічні псевдонім, тепер вона Venna. До слова, прем'єра пісні виявилася про невдалі стосунки, а сама дівчина не шкодувала різких висловлювань у тексті. Висхідну зірку вже встигли привітати в коментарях тато Сергій Боярський, бабуся Лариса Луппіан і тітка Єлизавета Боярська.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Твои тупые с*ки на проводе, Я одна в этой комнате, просто хочется взять все и удалить