Юлія Саніна, українська співачка, учасниця колективу The Hardkiss і десятого сезону шоу "Танці з зірками", отримала величезне задоволення і порцію позитиву від участі у шоу "Діти проти зірок" на Новому каналі.

Читайте Знай в Google News!

Про це Юлія написала на своїй сторінці в Іnstagram.

"Отримала величезне задоволення і fun🤪 Порція позитиву від шоу "Діти проти зірок" ⭐️ Сьогодні, 7 жовтня, о 19:00 на Новому каналі", - підписала знімок Юлія.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фото Саніна зі своєю фірмовою зачіскою колоски зверху і яскравим макіяжем мило усміхається. На дівчині рожевий дівчачий гольф і моднява куртка бомбер.

Фолловери просто не стримують емоцій через фото, а дехто навіть намагається влізти у душу Юлії, цікавиться інтимними моментами артистки.

"А что у вас случилось с мужем поругались ?😕", "Крутяк)))", "❤️обожаю", "Ты прелесть😍❤️❤️❤️❤️", - пишуть фолловери.

Раніше Саніна розповідала, що вона пішла на цей проєкт, щоб розкрити свою сексуальність, “познайомитися” зі своїм тілом більш фундаментально. Танці Саніної переважно отримують високі оцінки від суддів, хоча й часто журі критикує пару Юлі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заміжня солістка The Hardkiss сповна розкрила свою сексуальність в обіймах чужого чоловіка: "Неймовірна".

Як повідомляв Знай.ua, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.

Також Знай.ua писав, що українці розлючені через виліт вагітної Гвоздьової з "танців з зірками".