Українській співачці Наталії Могилевській уже давно приписують роман з відомим мільйонером, власником столичних бутиків Олегом Рижовим. Що ж насправді відбувається між співачкою та мільйонером?

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у сюжеті "Життя відомих людей", опублікованому в Іnstagram.

Поки співачка на сцені заводилася, із глядацької зали за нею ніжно спостерігав мільйонер Олег Рижов. А після виступу навіть не приховував поцілунків, чоловік із галантністю поцілував зірці руку. На запитання, що між ними відбувається, чи вони друзі, пара відповіла досить неоднозначно.

Могилевська//www.instagram.com/zhvl_official/
Могилевська//www.instagram.com/zhvl_official/

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми готуємо дуже класний проект разом, можливо він досить серйозно нашумить. Ми робимо досить відверті речі. Колонка, де двоє людей говорять на дуже гострі і злободенні теми", - зазначила знаменитість.

Тож, виходить всі ці виходи із красенем-кавалером - вдалий піар. І навела уприклад стосунки із Владом Ямою і Кузьмою. Люди завжди щось говорили, а насправді це було просто творчістю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як відсвяткували дні народження Могилевська, Сумська та Горбунов: розкіш, екзотика та пів шоубізнесу.

Як повідомляв Знай.ua, Могилевська показала архіви з Данилко, Лузіною і Кравчуком, ностальгія за нульовими: "Бігала напівголою".

Знай.ua писав, Волочкова розкинула шпагат перед носом коханця-перила замінили балетний верстат.