Для кожної пари участь у реаліті» Кохання на виживання " (Новий канал) стає перевіркою почуттів. І якщо чотири випробування вони якось виносять, то провокація на зраду перетворюється на пекло. Ніколи не знаєш, чим вона закінчиться. Подружжя Артем і Катя теж не здогадувалися, що ця перевірка розділить їх життя на «до» і «після». Адже хлопця застукають під час інтимних ласк з іншого.

Читайте Знай в Google News!

"Все зайшло занадто далеко. І я просто втратив контроль над собою і ситуацією, – виправдовується він. - Готовий був убити себе за те, що зробив".

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

За випробування пара отримала ключ від шкатулки з грошима, але втратила щось більше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я для нього померла, - сумує дівчина. - Не розумію: за що він так зі мною вчинив? Адже так йому довіряла. Ворогові не побажаю пережити подібне. Можна все життя прожити з людиною і в один момент очманіти від того, з ким живеш. Ніколи не забуду цей випадок".

Катя пригрозила чоловікові розлученням. Йому дивом вдалося вимолити прощення.

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

"У нас все дуже добре, – зізнається хлопець. - Відносини змінилися в кращу сторону. Ми стали більше цінувати і поважати один одного. Я зрозумів, що люблю Катю сильніше всіх на світі. 12 серпня цього року ми закріпили наші відносини перед Богом, повінчавшись у церкві. Поїздкою залишилися задоволені. І якби нам знову випала можливість побувати в таких екстремальних умовах-погодилися, не роздумуючи".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, три зірки СТМПУ розповіли, чому відмовилися від м'яса: Краса, повнота і нудота.

Як повідомляв Знай. ua, учасники реаліті-шоу зробили це в басейні, тухла рибка додала пристрастей, неймовірне видовище.

Також Знай. ua писав, що учасниця реаліті-шоу поцілувала жабу замість чоловіка.