Український співак, народний артист Олександр Пономарьов співає, здається, стільки, скільки існує український шоу-бізнес. Зараз йому 47 років, проте артист продовжує бути чарівним і привабливим для публіки, особливо для жінок. Куди там змагатися їх Стасу Михайлову, та навіть нашому Олегу Виннику. Особливо коли Пономарьов одягається в шкіряну "косуху", як на недавній фотографії в своєму Instagram.

Артист позував з біля Арки Дружби Народів у Києві з термокружкою, розкрити вміст якої відмовився навідріз, а запропонував фанаткам здогадатися, що всередині. Може, приворотне зілля?

Однак, фотографію свою Пономарьов виклав не просто для того, щоб ми з вами могли помилуватися. У народного артиста намічається сольний концерт, насолодитися яким можна навіть в умовах карантину.

" Запитаєте, що в мене в руці ? Відповім - чашка ! Запитаєте, що в чашці? Таємниця 😅
Цікаві ваші думки з цього приводу 😉
П. с. 13 жовтня у вечірньому ефірі @kanalukraina мій сольний концерт #неймовірна, не прогавте
#пономарьов #україна #13жовтня #телеканалукраїна #show #video #ponomarev" -підписав своє фото Виконавець.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Пономарьов В обіймах Могилевської і Білик зробив "щиросерде визнання": "чверть століття цим відносинам".

Як повідомляв портал Знай.ua , Пономарьов показав архівні кадри з легендарним Івасюком: батько хітів Ротару піднімав зали.

Також портал Знай.ua писав, що Пономарьов дотепно привітав усіх Олександрів з днем Ангела: "Часто бувають непоганими".