"Міс плюс-сайз Україна" Міла Кузнєцова відома як українка з найбільшими натуральними грудьми в країні. Значний бюст 13 розміру милі дарувала сама природа, в ньому немає ні грама силікону. Останнім часом Кузнєцова втомилася від того, що увага шанувальників прикута лише до однієї частини її тіла.

У ролі найбільш "грудастої" Українки їй стало тісно, як її власному бюсту у футболці. У канарково-жовтій футболці з глибоким декольте, яку Міла одягла на зустріч з акторами з популярного комедійного проекту "Дизель Шоу".
Очевидно, Міла вирішила спробувати свої сили в гумористичному проекті. У підписі до фотографії модель натякнула на колаборацію з "Дизель Шоу" і пообіцяла, що готує для своїх шанувальників щось "дуже смішне".

“Цієї п'ятниці мене з чудовими акторами @dizelstudio можна побачити на каналі @ictvua о 20.15 всіх чекаю) буде ну дуже смішно🤣

#dizel#dizelstudio#dizelshow# дизельшоу#плюссайзмодель#прикіл#прикольныевидео#plussize#plussizemodel” - підписала своє фото Міла Кузнєцова.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, насолити колишньому, зробити пластику," продати " себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв: татуювання для дівчат-що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.uа" писав, що Українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".