Під час чергового випуску шоу "Хто зверху", сплив цікавий факт з біографії ведучого "Нового каналу" Сергія Притули. Багато людей знають, що Притула народився в Тернопільській області, і став відомим, завдяки шоу "Камеді Клаб Юкрейн". Фанати його творчості знали його під псевдонімом "Тернопільський Сірий". Однак один факт з його біографії залишався невідомим дуже довгий час, і розкрився тільки зараз, під час чергового випуску шоу "Хто зверху".

Сергій Притула заявив, що він є нащадком французького графа. Прізвище Притула у нього по батькові, а прізвище матері – Бодасюк. Причому прізвище ця дісталася від графського роду, її предок-граф де Бодас. Кілька сотень років тому граф де Бодас переїхав на Волинь, після чого змінив прізвище на місцевий лад, і став Бодасюком.

Притула розповів про це під час конкурсу "Правда чи брехня", перевіряючи інтуїцію Насті Оруджової. Вона порахувала, що цей факт неправдивий, через що команда дівчат втратила бал. Наступний випуск шоу " Хто зверху "вийде на" Новому каналі " в четвер, 9 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, три зірки СТМПУ розповіли, чому відмовилися від м'яса: Краса, повнота і нудота.

Як повідомляв Знай. ua, учасники реаліті-шоу зробили це в басейні, тухла рибка додала пристрастей, неймовірне видовище.

Також Знай. ua писав, що учасниця реаліті-шоу поцілувала жабу замість чоловіка.