Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив яскравий кадр із закулісся проекту "Танці з зірками", примірявши стильний образ і відверто розповівши про суддівство. Так, артист зізнався, що регулярно отримує від українців порцію обурення, завжди з'являються люди, які не згодні з оцінкою Влада. Чоловік не перший рік є членом журі багатьох телешоу, з танцювальних раніше були також "Танцюють всі!", "Таланти" та інші. Яма зазначив, що до своєї роботи ставиться максимально відповідально, а часом навіть подумки згадує танець тієї чи іншої пари і перевіряє себе.

Про суддівство. З посмішкою на обличчі. Ось уже четвертий сезон я оцінюю учасників "Танців з зірками" (до цього були " Танцюють всі!", "Таланти" і ще багато всього). І регулярно отримую порцію обурення і незгоди з оцінками. Не буду приховувати, іноді і сам подумки згадую танець тієї чи іншої пари і перевіряю себе (правильну оцінку поставив). І виходить що я правий. І можу обґрунтувати кожну оцінку. Згоден, трохи схоже на розмову з самим собою, але просто нагадаю, що ставлюся до своєї роботи максимально відповідально. Тому завжди ретельно все зважую, порівнюю пари між собою ПЕРЕД тим, як підняти заповітну цифру. Безумовно, серед вас є танцюристи і хореографи, люди зі спеціальною освітою, і часто мені самому цікаво що ви думаєте про наших учасників, але... не забувайте, що танець ( і особливо його оцінка) - річ суб'єктивна. Наприклад, сотні людей абсолютно серйозно писали мені що Дмитро Комаров і Леся Нікітюк танцюють технічніше за своїх суперників. Тож планую і далі бути неупередженим. Але аргументовану критику готовий почути. Тисну руку. Бай.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.