16 жовтня Новий канал розпочне показ довгоочікуваного шоу "Супер Топ-модель по-українськи". Обрати єдину переможницю з учасниць попередніх сезонів класична трійця - Алла Костромічова, Соня Плакидюк та Сергій Нікітюк. Однак за роки від першого сезону ці улюбленці глядачів встигли змінитися — і на це варто звернути увагу

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає пресслужба каналу.

У 2014 році супермодель Алла Костромічова вперше стала ведуча модельного проєкту Нового каналу "Супермодель по-українськи". Її колегами стала fashion-фотограф Соня Плакидюк и модельний скаут Сергій Нікітюк.

За шість років зйомок Алла Костромічова встигла заснувати перший в Україні модельний табір, вийти заміж за американського бізнесмена Джейсона Капоне й народити сина Сальваторе. Але зовні Алла практично не змінилася й не втратила свого неповторного шарму.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Алла Костромічова, фото Новий канал
Алла Костромічова, фото Новий канал

Соня Плакидюк змінила важливу деталь у своєму образі: якщо раніше однією з головних фішок образу fashion-фотографа були дорогі й модні окуляри. Їх Соня підібрала до різних луків. Але у 2019 році вона зробила лазерну корекцію зору, тож тепер у експерта нова родзинка в образі.

Соня Плакидюк, фото Новий канал
Соня Плакидюк, фото Новий канал

"Багатj речей я купую спеціально для зйомок "Топ-моделі по-українськи", наприклад, минулог сезону це були обручі від Prada. Я зібрала цілу папку референсів, як я маю виглядати в "Супер Топ-моделі по-українськи"", — інтригує глядачів наставниця. Однією з її нових фішок мають стати сірі контактні лінзи.

Сергій Нікітюк за роки зйомок теж змінив безліч образів. Колись він виглядав як англійський Денді у класичному костюмі, але згодом він став "косити" під голлівудську зірку. Оновлений стиль Сергія - заслуга стиліста Юрія Вариводи, який почав працювати над проєктом у 2018 році.

Сергій Нікітюк, фото Новий канал
Сергій Нікітюк, фото Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Алла Костромічова перетворилася на спокусливу інопланетянку.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця СТМПУ Аміна з Казахстану поділилася своєю історією "Попелюшки": "Переїхала до Києва і потрапила в агентство Костромічової".

Також портал Знай.uа писав, що учасниці СТМПУ вразили змінами після сезонів: ви не впізнаєте.