Величезна кількість українок бажають вийти заміж за іноземця. Однак експерти ток-шоу "Про що мовчать жінки", що виходить на телеканалі СТБ, розповіли про те, чи завжди заморський шлюб обіцяє щасливе життя.

Читайте Знай в Google News!

До них в студію прийшла 29-річна Інна, яка не могла визначитися з вибором: виходити їй заміж за коханого Хамі з Туреччини чи ні. Її категорично не приймали його батьки-мусульмани. Вони навіть готові відмовитися від свого сина, якщо молоді люди все ж одружаться.

Наталія Коваль, яка виступає міжнародною свахою, вважає, що українські чоловіки розпещені жіночою увагою, тому недостатньо цінують хазяйновитість, красу та інші позитивні якості наших жінок.

Гостя шоу Валентина погодилася з цим, так як сама зустрічається лише з іноземцями, які вміють домагатися, дарувати романтику і піклуватися. Це дозволяє українцям відчувати недоступність, так як зустрічі з громадянами інших країн є цілою подією, грою.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Оксана Байрак, фото: СТБ

Перед весіллям з людиною, що має громадянство іншої країни, необхідно звернутися до юриста, який порадить поставити шлюбний контракт в присутності ліцензованого перекладача. Обидві сторони повинні спочатку ознайомитися з умовами і лише потім підписувати документ.

За кордоном слід убезпечити себе декількома способами. Необхідно зберегти номер консульства і посольства України, відправити своє місцезнаходження і геолокацію рідним і близьким, а також мати з собою телефон, про який ніхто не знає.

Психолог Олена Шершнева спробувала пояснити Інні, що присутність жертви у відносинах не може говорити про любов. І коли ви полюбите себе, зумієте полюбити і чоловіка. Однак не слід жертвувати всім, що у вас є, заради любові. Ви будете чекати жертв і від чоловіка. І їх весь час вам буде мало. Ви впевнені, що заради нього кидаєте все в рідній країні, переїжджаєте до нього, змінюючи своє життя, і він повинен відмовитися від найближчих людей - батьків", — доповнила вона.

Дівчатам слід нести відповідальність за своє життя, про що зазначила Ксенія Бугримова, так як вони в будь-який момент можуть розлучитися як у своїй країні, так і в країні чоловіка. При цьому, не слід мріяти про" заморських принців " і приймати лише виважені рішення.

Нові випуски "Про що мовчать жінки" з Оксаною Байрак виходять на телеканалі СТБ щосереди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, підопічна Потапа Андраде стала юною мільйонеркою, блиснула сідницями на радощах

Як повідомляв "Знай.ua", Костюшкін з "Чай удвох" порадував жінок і змусив "кудкудакати" чоловіків: "Невже йому 50?"

Знай.ua писав, дочка Миколаєва зворушила всю мережу, туга юної іменинниці рве серце: "Мамо, приїжджай"