Відомий український співак Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, в 2017 році став фаворитом співака Андрія Данилка, який підтримував його під час Нацвідбору на Євробачення. Більш того, хлопцеві навіть приписували нетрадиційні відносини з Сердючкою.

Зараз кар'єра молодого артиста йде вгору, він записує пісні і їздить з виступами по всій країні. А ще Костя часто радує численних шанувальників своїми публікаціями в соцмережі Instagram і піснями.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу артист випустив чорно-білий кліп на пісню "Вітрила", який став справжнім театральним перформансом про "кохання поза ретушем". У ролику можна побачити травесті-Діву Монро і гомосексуалів.

У пісні музикант зрозумів важливу тему любові і показав, що вона може бути абсолютно різною і це не залежить не від віку, ні від ваги або орієнтації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, улюбленець Данилко подражнив фантазію українок, розкрив халат і схопив себе за.

Як повідомляв Знай. ua, подорослішав Melovin показав своє третє око і змусив дивитися.

Також Знай. ua писав, що фаворит Данилка запустив патріотичний челендж до Дня Незалежності України.