Дружина легендарного рок-музиканта Оззі Осборна Шерон шокувала шанувальників відвертою розповіддю про те, як що чотири роки тому ледь не закінчила життя самогубством. 68-річна Шерон Осборн пригадала, що тоді врятувала її від суїциду історія дівчат, які втратили матір.

Про свій сумний досвід Шерон Осборн розповіла в ефірі ток-шоу The Talk, пише The Mirror. Дружина Оззі Осборна не стала пояснювати, що тоді стало причиною думок про самогубство, лише зауважила, що "більше не могла терпіти все це".

Шерон Осборн, скрін із відео
Шерон Осборн, скрін із відео

Тоді Шерон наважилась звернутись за психологічною допомогою. Вона дізналась історію двох дівчат, мати яких закінчила життя самогубством. Після її смерті дівчата шукали порятунку в алкоголі та наркотиках і потрапили в залежність. Так втрата матері зіпсувала їхні життя.

Шерон Осборн усвідомила, що не хоче завдавати болю своїм дітям та чоловіку. І лише уявивши, що на місці цих дівчат можуть опинитися її доньки чи син, відчула жагу до життя.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я в жодному разі не хотіла заподіяти подібне своїй сім'ї, дітям. І це мене шокувало, ніби пройняло струмом, і все відразу стало на свої місця",– поділилась дружина рокера.

Нагадаємо, що Оззі Осборн і Шерон Осборн мають трьох спільних дітей – доньок 35-річну Келлі та 37-річну Еймі й 34-річного сина Джека.

Оззі Осборна з дружиною Шерон, фото Getty Images
Оззі Осборн з дружиною Шерон, фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шерон Осборн вже не вперше ділиться з шанувальниками своїми психологічними проблемами. Раніше вона розповіла про три спроби суїциду.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Оззі Осборна розповіла нові подробиці про самопочуття музиканта.

Також Знай.ua писав, Оззі Осборн був доставлений в реанімацію приватної клініки Лос-Анджелеса.