Український продюсер, автор пісень і телеведучий Олексій Потапенко активний користувач соціальної мережі Instagram, де він частенько ділиться зі своїми шанувальниками фото - і відеоматеріалами. Цього разу, майстер спорту з водного поло, сфотографував себе на одному з пляжів в Дубаї, Об'єднані Арабські Емірати.

Читайте Знай в Google News!

Заслужений артист України написав: "Хто на що вчився... крім двох вищих утворень у мене є кілька допоміжних професій, одна з них-рятувальник на воді! Напевно тому мене завжди тягнуть пляж".

На фотографії Потап постав топлес і в темних сонцезахисних окулярах. На обличчі у нього помітна щетина, а на грудях велике намисто.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Там де є такий рятувальник, - шейхи моря не боятися!", "Подаруй окуляри!!!", "Так, Ви всіх рятуєте, добре, похвально!", "Талановита людина, талановита у всьому", "врятуйте мене будь ласка", "Скала - Дуейн Джонсон з рятувальники з Малібу", "Пісочок такий білий,чистий, клас", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зловісна хвороба підкосила і Хливнюка з Бумбоксу: "Відчуваю себе як...". Стан артиста за його словами залишається задовільним.

Як повідомляв "Знай.ua", Костюшкін з "Чай удвох" показав "гнилу" посмішку: куріння шкодить здоров'ю

Знай.ua писав, наречена Розенко Олена-Крiстiна Лебідь розповіла, як знайти принца: "Я вивчала цю тему роками"