Відома українська співачка Світлана Тарабарова стала мамою всього кілька тижнів тому. У неї народилася дівчинка і виконавиця частенько влаштовує з нею прогулянки на свіжому повітрі. І це незважаючи на те, що на вулиці вже влаштувалася дощова осінь.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні вона поділилася новим знімком, на якому постала в стильному повсякденному образі. 30-річна мама кількох дітей переїхала в приватний будинок після пологів, який був куплений ще в червні цього року. "Просто дихаю, насолоджуюся моментом", - написала вона в підписі.

Співачка одягнена в теплий костюм пісочного кольору. Вона знаходиться біля коляски і знайшла час, щоб сфотографуватися. Сам костюм складається з широких штанів і худі розміру оверсайз. Світлана також вибрала зручні білі кросівки і зібрала своє руде волосся у високий хвіст.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"А як ви назвали вашу крихту?", "А я млинець перестираю всі дитячі речі, постілки, Іграшки і тд, готуюся збирати грудночковие ліжечка і мити коляски)))) вся в справах)))", "Коляска круто виглядає!!! Ось я теж поки на цій зупинилася. Як враження від "водіння"?"—- написали фанати Світлани Тарабарової в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зловісна хвороба підкосила і Хливнюка з Бумбоксу: "відчуваю себе як…"

Як повідомляв "Знай.ua", Костюшкін з "Чай удвох" показав "гнилу" посмішку: куріння шкодить здоров'ю

Знай.ua писав, наречена Розенко Олена-Крiстiна Лебідь розповіла, як знайти принца: "Я вивчала цю тему роками"