Макс Барських, український популярний співак, випустив новий альбом, назва якого - “1990”.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє пресслужба артиста.

Це не випадково: співаку цього року виповнилося 30 - час, який якнайкраще підходить для переосмислення пройденого. Співак не заперечує рефлексивності матеріалу альбому. За його словами, він більш зрілий у всіх 12 піснях альбому, проте завжди різний: можна знайти пісню для будь-якого настрою чи дня. Так реліз коментує співак: "У цьому альбомі більш зрілі тексти і сміливі жанрово-стилістичні рішення. Мій персонаж то падає, то піднімається з самого дна на вершину. Він зізнається в любові юності і безрозсудності, але в той же час готовий нести відповідальність за свої рішення. А головне, він готовий перебувати в центрі вибуху, який дарує любов!"

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Також альбом “1990” завершує ретро-трилогію світу Барських. Окрім ігор з мелодіями і аранжуваннями, відеороботи останніх років співака постійно відсилають до стилів минулих епох, які Україна, у силу своєї історичної специфіки, не змогла прожити на повну: звідси гіперболізація, сюрреальність, неможливість і навіть кітчевість образів, які калейдоскопом проходять перед очима глядачів. Барських стверджує, що вся його музика, і останній альбом “1990” - про любов, проте швидше це про самотність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Барських презентував новий бренд Nick Vangard, над яким працював останні кілька місяців.

Як повідомляв портал Знай.uа, гранд-фінал "Супер Топ-моделі по-українськи" пройшов з шиком і блиском: виступ Барських під кристалами Swarovski.

Також портал Знай.uа писав, що Макс Барських був таємно закоханий у Лободу і терпів побої: приховані сторони життя артиста.