Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя у своєму Instagram. Його пости в соцмережі зазвичай філософські і жартівливі, але в цілому дуже цікаві. Цього разу артист опублікував кумедне фото, на якому позує у дворі свого будинку, в підписі до нього підняв важливі теми і розповів про свої спостереження.

Читайте Знай в Google News!

"Поговоримо про бодіпозитив? Особисто моє спостереження. Всі наймодненькі і просунуті про це говорять направо і наліво. І мені часто нагадують веганів першої хвилі (це я сам зараз придумав визначення). Ну як в тому анекдоті: "- хто хоче сказати щось про померлого?! - Дозвольте мені! – Будь ласка. - Всім Здрастуйте. Я - веган". Але ось в інсті якось мало таких захисників. Тут потрібно щось соковите, з перчинкою.

Це місце, де можна виставити гарненьке личко, груди, попу, животик, ноги і все у тебе буде добре. Хлопчикам важче. В арсеналі тільки...прес? І те, кому він потрібен. Тому невпевнені в собі, які не приймають своє тіло або мало облайкані хлопчики і дівчатка йдуть на хитрощі. Пишуть дуже розумні, зворушливі, душевні або ще якісь пости. Я, звичайно, дуже красивий і пишу шикарні лонгріди. Але як було б круто викинути сюди фотку своєї дупи, підписати ось цим смайликом 🍑, а ви такі в коментах: "Вау", "це найкраще, що я бачила", "що за горіх" etc. Спробуємо? P. S. А взагалі тут ні слова про бодіпозитив. Ну це, щоб ви Тексти мої оцінили, а не тільки мою красу", - написав Володимир Дантес у підписі до фото.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.