Вже не перший місяць російські журналісти пишуть, що у зірки ситкому "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк діагностували рак мозку, з яким вона веде боротьбу. Близьке оточення акторки зберігає мовчання і нічого не говорить стосовно цього. Віддані шанувальники досі не можуть знайти точну інформацію про неї, а також жодного фото ані з дому, ані з лікарень.

Читайте Знай в Google News!

Фанати з нетерпінням чекають, коли їх улюблена акторка вийде на сцену, а фан-групи регулярно публікують архівні знімки в соціальних мережах. Один з таких знімків з'явився в мережі Instagram, під яким адміни спільноти опублікували уривок останнього інтерв'ю Анастасії перед хворобою для газети "Патриаршие", випуск за квітень 2019 року.

Анастасія Заворотнюк, фото: журнал " Патріарші"
Анастасія Заворотнюк, фото: журнал " Патріарші"

"А. Б.: Сумуєш за театром?

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

А. З. : Я вмію перегортати сторінки. Я знаю, що взяла звідти найпрекрасніше, що могла взяти. З великим задоволенням працювала, дуже любила театр Табакова. Але цей час закінчився.

А. Б.: Наступною сторінкою був ситком? 15 років тому "Няня" змінювала долі, життя, перенесла тебе зовсім в інший всесвіт, принесла популярність…

А. З.: Я не чекала слави. Не те, щоб мені цього не хотілося, не буду кривити душею. Але коли це прийшло, то не принесло щастя. Мене всі знали і скрізь запрошували, але розгул жовтої преси отруїв все. Неначе у воду лили отруту. Таке було моє відчуття щодня. Мої діти швидко подорослішали через це. Тато пішов з життя. Навіть коли мені дали "найпопулярнішу акторку року", мене всю трясло. Боялася, що з-за рогу сфотографують і знову напишуть гидоту.

А. Б.: Ти зараз знімаєшся, процес не зупиняється?

А. З.: Так, але я не можу повністю відірватися від сім'ї і Міли. Та й хороших сценаріїв, які б захоплювали, небагато. Завжди сама щось дописуєш, докручуєш роль так, щоб вона стала цікава. Плюс, у мене в житті немає мрії зіграти Дездемону або Джульєтту. Роль диктує сама доля".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Боярська, Асмус і Заворотнюк - зірки, які ще з малечку були красотулями: очей не відірвати.

Як повідомляв Знай.uа, доньку Заворотнюк розкритикували за "звичайну" зовнішність, красуня розлютилася: "Дійсно ку-ку?".

Знай.uа писав, зухвалий Нагієв похвалився накачаним голим тілом у свої-то роки: "Доброго дня с*ка".