Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників яскравими фото зі зйомок "Ліги сміху" і заговорила про коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Наталію можна побачити в процесі зйомок і закулісся"Ліги Сміху". Вона позує і одна, і в компанії тренерів проекту, а також серед глядачів. У підписі до публікації Могилевська розповіла про коронавірус, яким захворіли багато її знайомих. "Хлопці, @ligasmeha, сумую за вами всім! Мої улюблені друзі-судді! Мої улюблені глядачі! Моїм улюбленим командам бажаю якнайшвидшого одужання! Як же всі втомилися від цього коронавірусу. Серед моїх знайомих захворів кожен другий. Мені здається статистика зовсім інша, А що ви думаєте?",- написала співачка в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".