В рамках промокапанії романтичного реаліті "Холостячка", телеканал СТБ запустив соціальну діджитальну кампанію #сильна. Прем'єра самого шоу призначена на 23 жовтня о 19:00. Однією з героїнь виступила тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська.

Читайте Знай в Google News!

Незважаючи на провокації з боку колишнього професійного боксера, вона виховує двох дітей і продовжує впевнено йти до успіху. В інтерв'ю вона згадала про те, що з юного віку для неї була важлива самореалізація, адже навіть до вступу до університету намагалася брати участь у різних конкурсах і змаганнях.

Марина Боржемская, фото: СТБ

"Для мене було дуже важливо займати перші місця. Я навіть планувала переїжджати в іншу країну для того, щоб реалізувати свої можливості в повній мірі", - поділилася вона. Деякі люди досі задаються питанням, Хіба вона сама могла домогтися такого успіху на телебаченні, якби не її чоловік. Але маючи багаторічний досвід в схудненні людей, в шоу "Зважені та щасливі" в ній побачили гідного конкурента для будь-якого тренера-чоловіка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Не Слава мене "притягнув" на телебачення і не через славу мене взяли в проект. Мене взяли тільки тому, що я особистість, індивідуальність і у мене є свій стрижень і характер", — впевнено заявила Марина Боржемська. Женшина вважала, що В'ячеслав буде нею захоплюватися, проте він не був готовий до такої конкуренції.

Марина Боржемская, фото: СТБ

Зірковий тренер радить кожному просто спробувати, якщо хтось чогось боїться. Також вона прокоментувала "Холостячку" і її головну героїню Ксенію Мішину, яку назвала красунею.

"Вона самодостатня, красива, смілива і сильна. Але я розумію, що чоловіки бояться таких жінок. Адже поруч з нею потрібно бути таким же сильним. Я бажаю, щоб у Ксенії був партнер, який зможе відчути її внутрішній світ і не буде придушувати її сильні сторони", - підсумувала Марина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес розмріявся про попах: "Хлопчикам важче". Володимир Дантес показав миле фото в соцмережі і заговорив про бодіпозитиві і сексизмі.

Як повідомляв "Знай.ua", супермодель Аллу Костромічову звалив covid-19: "П'ю водичку, інших смаків не відчуваю"

Знай.ua писав, Jerry Heil придумала геніальне рішення на пляжі Одеси - напівгола, але в черевиках.