Українська співачка Jerry Heil досить відкрито спілкується на тему особистого життя, адже відомо, що вже досить давно виконавиця не перебуває ні з ким у відносинах. Бо справа в тому, що поважає власний час і не готова витрачати його вникуда.

Читайте Знай в Google News!

Тому було зовсім не дивно, що на шоу "Хто зверху?", яке виходить на "Новому каналі", її зачепило бонусне питання"скільки відсотків жінок вважають: краще бути однією, ніж з ким попало". Jerry Heil відноситься до тих самих 79% опитаних жінок, готових до самотності, якщо не знайдеться гідного кавалера.

Jerry Heil, фото: Новий Канал

Вона вважає, що у кожного є особисті ресурси: енергії, емоційні, сили волі. "І якщо витрачати їх на невдоволення іншою людиною, тобі не вистачить себе для себе ж. Не дарма існує таке поняття як сологамія-люди одружуються з собою ж, тому що відчувають себе не половинкою, а повноцінними", - поділилася Jerry Heil і доповнила, що після такого родичі вже точно не запитають про те, коли ж заміж.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Десятий, ювілейний сезон шоу "Хто зверху?" виходить щочетверга о 19: 00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес розмріявся про попах: "Хлопчикам важче". Володимир Дантес показав миле фото в соцмережі і заговорив про бодіпозитиві і сексизмі.

Як повідомляв "Знай.ua", супермодель Аллу Костромічову звалив covid-19: "П'ю водичку, інших смаків не відчуваю"

Знай.ua писав, Jerry Heil придумала геніальне рішення на пляжі Одеси-напівгола, але в черевиках.