Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу яскраве фото свого дозвілля, виявилося, що вона вирушила на відпочинок до Єгипту, де тепер весело проводить час зі своїм другом-блогером.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Слава еротично позує, сидячи в джакузі, всипаному пелюстками троянд. На ній сексапільний Темний купальник, які ледь прикриває груди, її волосся розпущене, а на очах модні темні окуляри. Поруч з нею видно татуйованого хлопця, вони обидва з келихами яскравих коктейлів в руках. У підписі до публікації Камінська написала: "В ефірі довгоочікуваний розіграш! Відпочинку вашої мрії на 2-х в @rixossharm. Умови: 🔹бути підписаними на мене, @rixossharm і @teztour_ukraine; 🔹лайкнути кілька постів на зазначених вище сторінках; 🔹 в коментарях до цього посту відзначити людину, з якою хочете розділити цей відпочинок. Через кілька днів ми разом з @teztour_ukraine рандомно визначимо переможця і відправимо його до ніжного сонечка в @rixossharm. Більше коментарів - більше шансів. Не відкладайте на завтра те, що можна виграти сьогодні".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще