Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. Цього разу знаменитість порадувала публіку незвичайним і навіть зухвалим фото, на якому з'явилася в стильному образі, а в підписі до нього похвалилася своїми досягненнями.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Світлана відображена у світлій кімнаті, вона сидить на стільчику в непристойній позі з широко розсунутими ногами, а в руках тримає свої пластинки. На ній Темний наряд з оригінальними черевиками на підборах, її волосся недбало укладені, а на її обличчі срібляста маска. У підписі до публікації Лобода написала: "друзі, спасибі вам за відданість і любов всі ці роки. Експериментальний альбом. #SoldOut тричі платиновий! Сингл # BoomBoom вже отримав свою першу платину. Як то кажуть: "Верчу-кручу куди хочу". Фанати в захваті від нової фотографії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.