В ефірі телепередачі "Життя відомих людей" на телеканалі 1+1 згадали про знаменитостей, які хоч і щасливі і успішні перед камерами, але втратили своїх дітей.

Читайте Знай в Google News!

Кілька років тому сталася трагедія в родині Сильвестра Сталлоне. Він втратив свого єдиного, 36-річного сина Сейджа, у якого спостерігалися проблеми з серцем. Він загинув прямо перед весіллям.

Також смерть сина зараз переживає український виконавець Віктор Павлік. Він дізнався про це від своєї дружини. 21-річний Павло протягом двох років боровся з раком кісток. Соратниці Януковича, Ганні Герман, довелося важче, так як вона поховала обох своїх дітей.

Її молодший син, 16-річний Роман, загинув під час аварії в 2009 році, а у старшого Миколи, в 36 років стався інфаркт. Солістка групи "Лісапетний батальйон" довго не може прийти в себе через те, що дізналася про смерть сина лише через кілька днів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

36-річний Віктор за пару днів до загибелі був присутній у неї на концерті і скаржився на головний біль. У нього зупинилося серце, так само, як і у 16-річного Олександра, дитини продюсера "ласкавого травня" Андрія Разіна.

І останньою згадали Олену Захарову, яка разом зі своїм чоловіком, бізнесменом Сергієм Мамотовим, протягом шести днів боролися за життя восьмимісячної дочки Анни-Марії, у якої виявили гостре респіраторне захворювання. Вона померла, але у актриси через шість років народилася ще одна дівчинка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Синій" киянин з дітьми в салоні зніс з дороги три автомобілі: "Дружина винна!". Повідомляється, що інцидент стався на бульварі Кольцова, в районі будинку №14д, на Микільській Борщагівці в Святошинському районі столиці.

Як повідомляв "Знай.ua", Асмус після чергового скандалу опинилася в обіймах знаменитого красеня: "Втратила роль"

Знай.ua писав, Аліна Гросу після розлучення зайшла на територію Тіни Кароль - "Балан, море емоцій і почуттів"