15-річна Марія є старшою дочкою популярної української співачки Олі Полякової. Вона бере участь у показі мод, фотосесіях, а від недавнього часу, виходячи з нової публікації в Instagram, займається музикою. У соціальній мережі була виставлена публікація з коротеньким відео виступу і фотографією своєї групи.

Читайте Знай в Google News!

"Soon...", - підписала відео Маша, будучи солісткою. Незабаром і її зіркова мати відреагувала на публікацію, виклавши її у себе на акаунті і підписавши словами: "Я не знаю, що вона співає, як вона зібрала цих хлопців, що це за Музика, хто це написав, і де вони репетирують! Але тільки так і робиться справа твого життя, самостійно!".

"Молодець! У тебе все вийде! Головне своїми ніжками, успіхів", "Дуже класно вийшло заспівати і музика, і сорочка в тему, От би всю пісню почути", "Східноєвропейські дівчата так прекрасні", "Впевненіше трохи.зачіска, сутулишся", - написали шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, немає сил дивитися: згаслі красуні Лорак, Каменських і Тодоренко набридли навіть своїм фанатам.

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу після розлучення зайшла на територію Тіни Кароль - "Балан, море емоцій і почуттів"

Знай.ua писав, Олександр Пономарьов згадав свої дикі витівки, тепер соромно: "Голкою дірочку, щоб чиркати". В юні роки Пономарьов не відмовлявся побешкетувати. А тепер, коли пройшли роки, артист зізнався, як косячіл в школі і за що йому соромно перед своїм класним керівником.