Відома українська співачка Юлія Саніна, учасниця колективу The Hardkiss і десятого сезону шоу "Танці з зірками", відзначає свій 30-й день народження. Красивим фото з лаконічним підписом вона поділилася в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На святковому фото Саніна позує зі стильною голлівудською укладанням волосся і в строгому костюмі. Шанувальники прийшли в захват від нового образу блакитноокої красуні і поспішили вітати і засипати компліментами дівчину. Всього за кілька годин пост набрав 40 тисяч лайків і сотні коментарів.

Шанувальники на честь ювілею співачки відзначили її красу, талант, яскравість і побажали їй реалізації, творчого натхнення і щастя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"вітаю, красива кішка", "з днем народження, красуня, сяй і реалізуйся", "Юлія, прекрасна леді, мудра мама, чарівна і кохана дружина, запальна і неперевершена танцівниця, вогняна і неймовірно красива вокалістка", "красиві 30🔥 з днем народження!", "Все яскравіше і яскравіше 🔥з днем народження! Kiss", " З Днем Народження, наше сонце б бажаємо тобі здоров'я, щастя, ще більше успіхів і творчого натхнення✨", "знайталановитіша Краса в вітаю", "Днем Народження, мій персональний Космос!💜 Бажаю здоров'я, щастя, виконання всіх бажань!💜 Ну і звичайно ж зібрати Олімпійський і виграти на Танцях з зірками", "з днем народження, сама найкраща співачка в світі", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасниця "Танців з зірками" розповіла про серйозну травму на паркеті.

Як повідомляв Знай. ua, Юлія Саніна змусила українців хвилюватися.

Також Знай. ua писав, що заміжня солістка The Hardkiss сповна розкрила свою сексуальність в обіймах чужого чоловіка.