Які життєві обставини непереборної сили можуть змусити брутального і з усіх боків маскулінного Влада Яму вбратися в блискучу жіночу сукню і перуку? Тільки нове шоу "Маскарад" на 1+1. Танцюрист так і вчинив, а щоб не було самотньо, ще й Юрія Ткача з "Кварталу 95" з собою покликав.

Одягнені в Жіночі шати, Яма і Ткач позували разом з Наталією Могилевською, а невгамовний Влад ще й виклав це "неподобство" на своїй сторінці в Instagram, змусивши фанаток знатно понервувати!

"Три Наташки", — лаконічно підписав фото Влад Яма. "Наташки" зі знаменитостей вийшли, звичайно, ахові. Сам танцюрист постав з русявим волоссям по плечі і короткому сріблястому платті з блискітками, яке оголювало спортивні коліна. Під білі кросівки це плаття, правда, зовсім не підходило, але це вже деталі — хіба така дрібниця може зупинити Влада Яму? Мужик вирішив перевтілитися в Наташку-мужик зробив, чого ж тут незрозумілого.

Юрій Ткач вибрав для себе червону сукню з блискітками в підлогу. Воно і правильно, адже похвалитися такими ж стрункими формами, як Яма, Ткач не може. Зате дуже схожий на оперну співачку. А між шоуменами, які приміряли на себе образ драг квінов на один вечір, завзято сміється Наталія Могилевська, якій Це шоу явно до вподоби. Намічається щось яскраве! І на" закуску " - ще один цікавий факт: в ці наряди Яма і Ткач одягалися якраз заради пародії на Могилевську, і не забуваємо: Влад же ще й її колишній.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".