Емілі Ратаковскі-29-річна американська актриса і модель, що стала знаменитою після серії зйомок з фотографом Тоні Дюраном. У 2013 році мала можливість знятися у двох музичних кліпах. На пісню " Love Somebody "для групи Maroon 5 і" Blurred Lines " Робіна Тіка, де знялася топлес і отримала широку популярність.

Читайте Знай в Google News!

Фанати Ратаковскі звикли, що дівчина часто демонструє фото з мінімальною кількістю одягу. Вона любить епатувати публіку оголеними фото, проте в мережі з'явилося фото з повсякденного життя Емілі, де вона одягнена зовсім не в свої міні-сукні.

Так, для походу в магазин за продуктами Ратаковскі вибрала чорні спортивні джоггери і подовжений лонгслів з яскравим принтом, який, швидше за все, запозичила в гардеробі свого чоловіка Себастьяна бір-Маккларда. З верхнього одягу Емрата вибрала двоколірний короткий пуховик The North Face.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Свій образ вона доповнила чорною захисною маскою і чорною кепкою. Теплий і практичний образ для повсякденного виходу у справах і в магазин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зваблива Емілі Ратаковскі ледь не втратила голову у власному декольте.

Як повідомляв Знай. ua, Емілі Ратаковскі в екстра-міні перетворилася на спокусливу зебру.

Також Знай. ua писав, що Емілі Ратаковскі позбулася одягу і ледь змогла утримати пишні груди руками.