Епатажний російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку ефектними фото і кумедними відео в своєму Instagram. Цього разу він разом із дітьми Мартіном-Крістіном і Аллою-Вікторією провели незабутній вікенд і зарядились неймовірним позитивом.

Читайте Знай в Google News!

Про це Кіркоров написав в своєму Instagram, додавши цілий сет фотографій.

"Family weekend 🎠🎢🎡@dream_island_park - место нашего безудержного веселья, захватывающих аттракционов и супер настроения на всю неделю обеспечено!💥🍭", - пише Кіркоров.

Кіркоров, фото Instagram
Кіркоров, фото Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кіркоров, фото Instagram
Кіркоров, фото Instagram

Кіркоров, фото Instagram
Кіркоров, фото Instagram

Він показав спільні фотографії з дітьми, аквагримом, атракціонами. Фото сяють радістю і щастям і випромінюють море позитиву. Про це навіть написали фолловери у коментарях. Однак були і серед коментаторів стурбовані, адже зірковий татусь і його діти на жодній світлині не надягали масок.

"Мартин-обсолютное великолепие!💖👍 Космическая красота!!!👍"В парке можно без масок?", "А почему не в масках?", "Как мило 😍А вам идёт нежно-розовый цвет)", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Філіпа Кіркорова помітили дивну деталь, відраза мчить мережею.

Як повідомляв Знай. ua, Кіркоров, Лоліта і Королева "защебетали" у Львові, сенсаційне відео.

Також Знай. ua писав, що загадковий Кіркоров прикинувся Моною Лізою і умовив жінок розгадати його посмішку.