Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Зазвичай дівчина куди більш скромна, але іноді у її профілі можна побачити божевільні кадри.

Читайте Знай в Google News!

Бачимо, що Белла Хадід відмінно відсвяткувала своє 24-річчя. Ці фотки з Instagram вона, до речі, досі не видалила. Не відійшла мабуть.

Дівчина яскраво відзначила свій день народження і не соромиться цього. З рюмкою в руках, оголенним животиком і глибоким декольте вона вигинається у різних карколомних позах, дивлячись у камеру. То вона регоче, аж присідає, то тріпає волоссям, аж очей не видно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На зірці міні том в полоску, який депонструє звабливі принади і оголює животик і чорні брюки. Волосся злегка скуйовджене і макіяж трохи поплив. Загалом жінка, на яку моляться мільйони чоловіків у свій день дозволила собі виглядати на "трієчку".

Белла Хадід//www.instagram.com/bellahadid/
Белла Хадід//www.instagram.com/bellahadid/

Белла Хадід//www.instagram.com/bellahadid/
Белла Хадід//www.instagram.com/bellahadid/

На деяких світлинах зірка відверто п’яна, однак фото із приємними емоціями вона, судячи з усього, не збирається видаляти зі свого профілю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.