Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив кумедне і несподіване відео, показавши репетицію гарячого танцю для найзагадковішого шоу України "Маскарад".

Так, у першому випуску артист поборовся за перемогу в конкурсі пародій з Монатіком, проте програв. Зірки перевтілилися в скандальну виконавицю MARUV, станцювавши під її хіт "Siren song", одягнувшись в шкіру і латекс, а також примірявши туфлі на невеликому підборі. Варто відзначити, що Потап і Монатік - лідери своїх команд, разом з ними боряться за перемогу Юрій Ткач і Наталія Могилевська, MARUV і Влад Яма.

чим хороший проект #маскарад, тим що за 15 хвилин ти повинен встигнути зробити пародію на артиста .... ну тут було непросто ,але дуже смішно , мені дісталася Марув @maruvofficial, ось ріпа за лаштунками....

Фолловери не пройшли повз: "Ну ти був просто БОГІЧЕН💛 а тепер чекаємо пародію на дружину, в твоєму виконанні😏", "Льоша! Туфлі на підборах!!! У тебе ж розмір 45-46!!!🔥🔥🔥👍👍👍КРУТЯК 👍👍👍" Потап - це бомба, ракета🔥 🔥 🔥".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.