Внучка знаменитого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно 21-річна знаменитість похвалилася пікантною фотосесією, вирішивши влаштувати експерименти зі стилем.

Дівчина приміряла чорну міні-спідницю і топік, грайливо накинувши джинсову курточку і доповнивши образ масивними кросівками. При цьому Катя без сорому засвітила масивні груди і стрункі ніжки. Варто відзначити, що раніше стиль юної красуні можна було назвати більш елегантним. Під час самоізоляції через карантин "бунтарка" пофарбувала волосся в ліловий колір, а тепер і зовсім видалила знімки з "минулого" життя, серед яких, до слова, було багато пікантних - в бікіні і топах з глибоким декольте.

Як виявилося, кардинальні зміни відбулися не просто так - раптово для своїх шанувальників Катя подалася в співачки, презентувавши свій перший трек "BAD GIRL". До речі, у Боярської також є сценічний псевдонім, тепер вона Venna.

Фолловери засипали Боярську компліментами: "оу😍 👍так, спокусливі ніжки. А погляд вабливий, привабливий, прям гіпнотизує❤️", " ніжки сексі🤤🤤🤤🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "ніжки клас, сексуально виглядаєш, супер", "які ноги 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 ваууууу 😍 ✨ ✨ ✨ засліплений".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Катерина Боярська грайливо розстебнула сорочку і видала, що думає дідусь

Також внучка Боярського забула про скромність і подалася до співачки, тепер вона Venna