Український виконавець Сергій Бабкін вклонився найдорожчим жінкам у своєму житті. Артист активно ділиться на своїх сторінках у соціальних мережах Facebook та Instagram моментами особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Бабкін зазначив, що дівчата і жінки в усі часи були найважливішим мотиватором в житті будь-якого чоловіка.

"Вони, як дороговказні зірки які показували завжди вірний шлях, треба лише прислухатися, спостерігати і відчувати. Вони як природа, яка створила нас, завжди первозданно прекрасна і природна в будь-яких проявах, без прикрас. Вони-любов, яка змушує йти на край світу, підкорювати вершини, і збуджує на творення", - написав виконавець.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зокрема, Бабкін зізнався, що жінка сильніша за чоловіка - це факт. І справа зовсім не в фортеці м'язів, не в їх кількості і обсягах. Її колосальна сила і міць в енергії, якою вона володіє. Гріє душу, наповнює світлом внутрішній світ, і розбурхують свідомість.

⠀ "Я пам'ятаю всіх жінок, завдяки яким я став тим, ким є зараз. І навіть якщо не вимовляю вголос, я знаю, що всередині моєї душі, інтуїтивно, може не до кінця усвідомлено, але я дякую їм від щирого серця Кожен день. Все що я роблю, всі мої досягнення і успіхи — це подяка їм. І нехай я не пам'ятаю прізвища багатьох, але пам'ятаю імена та по батькові, і ясно бачу кожну перед собою закриваючи очі. Дозвольте я назву їх", - попросив співак.

І перелічив найдорожчих у його житті жінок:

Ніна Павлівна Бабкіна-моя мама,
Лідія Пилипівна Бабкіна - моя бабуся,
Алла Лазарівна Хомутова-мій педагог по класу флейта,
Катерина Петрівна-класний керівник початкових класів 106 школи,
Олена Миколаївна-класний керівник середніх класів 106 школи,
Наталія Іванівна-класний керівник 10 та 11 класів ліцею мистецтв,
ТЕТЯНА ЯКІВНА-вчитель фізкультури Ліцей мистецтв,
Любов Євгенівна Шульга-майстер курсу театрального інституту,
Алла ЯКІВНА Уманець-педагог з вокалу театрального інституту,
Інна Миколаївна Фалькова-педагог хореографії театрального інституту,
Сніжана Бабкіна-мій Ангел,
Веселина Бабкіна-донечка.

Завершуючи пост, артист зазначив, що всі вони - найяскравіші зірки мого життєвого шляху. Основоположники мого людського і професійного життєвого зростання.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна видала, як починати ранок правильно, забудьте про негатив на цілий день.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.