Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина разом з чоловіком і величезною компанією подружок вирушила на довгоочікувані канікули, відвідавши райські Мальдіви. Так, красуня і засмагала на білосніжному пісочку, і плескалася в блакитній воді, і встигла переміряти безліч купальників, а також "відірватися" на повну. Деякі кадри зі зйомок на пляжі виявилися навіть занадто еротичними, проте це не зупинило Ану показати їх численним шанувальникам, адже вона ніколи не відрізнялася скромністю. Чері одягла крихітне чорне бікіні, яке було ледь помітно, адже модель ще й грайливо накинула на плечі білосніжну сорочку. Через це складалося враження, що з одягу на зірці тільки накидка.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних шанувальників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.