Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила серію яскравих кадрів, відправившись на прогулянку в парк і насолоджуючись теплими осінніми днями, а також сонячною погодою.

Так, артистка приміряла незвичайний для себе образ - бежеву панаму в тартан і дощовик-оверсайз в тон. При цьому вбрання красуня доповнила зачіскою "голлівудські локони", яку так любить виконавиця Тіна Кароль, а також ніжним нюдовим макіяжем.

❤️ нехай буде гарна погода всередині. Ніжними, добрими словами зігрівається серце.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Посміхнуло 😀 Образ кумедний)) дуже незвично, але в той же час дуже стильно❤️", " блін...у мене під будинком проходив сьогодні місцевий бомж точно так одягнений)", " неймовірна дівчина!❤ ️ ❤ ️ ", "Красива на стилі😍👌👍🔥💫💫💫💫💫", "цікаво, хто підбирає вбрання для Вас", " я собі теж хочу таку сорочечку, бажано з вашого плеча😁".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще