Відомий український комедійний актор Юрій Ткач, який знявся в декількох ситкомах, був тренером "Ліги сміху", а також грає на сцені у складі студії" Квартал 95 " часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. А цього разу комік зачарував шанувальників сімейною ідилією - він показав миле фото з маленькою донькою і дружиною Вікторією.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, гуморна сімейка відображена, мабуть, в закуліссі шоу "Танці з зірками". На фото можна побачити самого Юрія Ткача, його дружину Вікторію і маленьку дочку Лізу. Щасливий Татусь тримає дитину на руках, а дружина притискається до нього і всі весело посміхаються, дивлячись в камеру. У підписі до фотографії гуморист написав: "Моя найкраща компанія на всі випадки життя". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артиста, засинаючи його компліментами і відзначаючи, як Ліза схожа на зоряного татка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, Юрій Ткач з "Кварталу 95" дав волю фантазії разом з "крихтою Ліззі".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" показав, що буде, якщо засунути у вуха петарди.

Також портал "Знай.ua" писав, що Дорофєєва навчила Ткача з "Кварталу 95" спокусливо рухати тілом.