До старту проєкту СТБ "Холостячка" з Ксенією Мішиною залишаються лічені дні. Телеглядачі вперше побачать чоловічу боротьбу за серце героїні - відомої української актриси театру і кіно. Десять сезонів на екрани виходило романтичне реаліті "Холостяк", і ось прийшов час "Холостячки" - української адаптації успішного формату The Bachelorette компанії WarnerBros.

Знай.uа підготував цікаві факти про нове реаліті. Читайте, що доведеться витримати учасникам і як їм в умовах проєкту зачаровувати Ксенію.

Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ
Ксенія Мішина, фото: прес-служба СТБ

Як і в попередніх сезонах "Холостяка", учасники нового реаліті будуть жити всі разом у великому будинку. Вони "відрізані" від зовнішнього світу, позбавлені Інтернету і мобільного зв'язку. Зате у хлопців є маса часу, щоб продумати свої кроки по завоюванню серця героїні.

Якщо в "Холостяку" герой сам запрошує учасниць на побачення, то в "Холостячці" ця роль належить учасникам, тобто чоловічій стороні. І для когось це стане ще тією проблемою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дарувати подарунки для Ксенії і якось дивувати її зможуть ті, хто проявить винахідливість і кмітливість.

Ось що розповів один з учасників проєкту на зустрічі з журналістами у INVERIA flow space, відповідаючи на питання, як же вдається звертати на себе увагу Ксенії. Ця пресконференція стала одним з побачень Мішиної з чотирма учасниками, імена яких ми до старту реаліті називати не можемо.

"Є магазин біля будинку, і нас іноді відпускають туди в масках. Там є продавщиця Валя, а у Валі є телефон мобільний, сир і ковбаса. Я користуюся цим всім. На щастя, у мене є асистентка в Києві, і я можу їй за ці 4 хвилини (там у Валі якийсь дуже дорогий зв'язок, вона просить не розмовляти довго) терміново зробити замовлення", - поділився чоловік.

Зі стандартних замовлень - букети квітів, звичайно ж. Тому Ксенія буде обсипана дарами флори.

"Багато в чому допомагають режисери і сценаристи, щоб організувати побачення, яке ми хочемо, але, дійсно, часто доводиться вдаватися до своїх методів: діставати телефон, замовляти і домовлятися, щоб кудись щось привезли. Завжди бути в тонусі", - додав інший учасник.

Ксенія Мішина, фото: СТБ
Ксенія Мішина, фото: СТБ

Чоловіки не завжди зможуть отримати бажане просто так. Як розповів ще один учасник, його прохання про квіти для Ксюші знімальна група не виконала.

"Я дуже засмутився, тому що довелося б з порожніми руками приїхати на побачення. У нас перше повноцінне побачення. Ми їхали по трасі, і я побачив квітковий магазин, водієві відразу сказав: "Гальмуй". Інакше можливості взагалі немає. Зробили букет. Так і живемо", - зізнався він.

"Мій подарунок не доїхав ще, - зазначив інший чоловік. - Дійсно, дуже часто деякі моменти зриваються. Ти хочеш якось здивувати, а руки зв'язані, немає телефонів. Нам допомагають журналісти, сценаристи реалізовувати наші бажання. Головне - проявляти креативність і своє бачення, тоді проблем не виникає".

Як відомо, у Ксенії є син Платон. Тому учасники повинні будуть знайти підхід до хлопчика.

"Звичайно, мій син - це частина мене, невіддільна. І стосунки з сином - одне з найважливіших, про що чоловіки теж повинні замислюватися. Тому що тут доведеться стосунки не тільки зі мною будувати, але і з моїм сином в даній ситуації", - зазначила Ксенія Мішина.

Вона нагадала, що діти все відчувають, особливо нещирість.

"Я думаю, що це дуже важливо. Я це розумію, як ніхто краще, - поділився один з учасників. - Потрібно для нього (Платона - ред.) бути хоча б другом. Я знаю, як будувати дружбу з хлопчиком, тому що я все життя в спорті. Ще у мене є син, якому я намагаюся не тільки показати свою любов, але і дружбу, тому що ми дуже часто на відстані і не завжди можемо бути разом. Я знаю, наскільки важливо для Ксюші, щоб у сина був батько. Не тільки батько, а й друг. Це дуже важлива підтримка для жінки, тому що вона візуально настільки сильна, але кожна жінка хоче бачити біля себе чоловіка, який буде хорошим прикладом для її сина".

Нагадаємо, 23 жовтня о 19:00 на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра "Холостячки". Глядачі побачать боротьбу 15 гідних чоловіків за серце Ксенії Мішиної.

Ведучий реаліті - Григорій Решетник.

Також СТБ запустив соціальну діджитальну кампанію #СильнаЯ, яка стала частиною промокампанії нового проєкту.

#СильнаЯ піднімає важливу тему існуючих в суспільстві стереотипів щодо жінок, показавши їх суперечливість і абсурдність. Це 14 відвертих інтерв'ю, в яких відомі телеведучі, зірки і блогери-мільйонниці розповідають про те, з якими стереотипами вони зіткнулися на шляху до успіху і продовжують стикатися сьогодні.

Героїнями кампанії стали: Ксенія Мішина, Надія Матвєєва, Алла Костромічова, Даша Квіткова, Марина Боржемська, Наталка Денисенко та багато інших.

Ксенія Мішина, фото: СТБ
Ксенія Мішина, фото: СТБ

Раніше Знай.uа вдалося потрапити на зйомку одного з побачень "Холостячки" з учасниками. Читайте перші подробиці про новий проєкт.

Також повідомлялося, що в Україні стартували зйомки нового реаліті "Холостячка" з Ксенією Мішиною.

Також Знай.uа писав, що на автодромі "Чайка" під Києвом розгорнулася зворушлива кіноісторія.