Відомий український гурт "Океан Ельзи" відзначає важливу дату. Про це написав соліст гурту Святослав Вакарчук, який нещодавно покинув велику політику і знову занурився у музику.

Читайте Знай в Google News!

Про це Слава написав у соціальній мережі Іnstagram. 12 жовтня групі "Океан Ельзи" виповнилося 26 років. Саме в цей день хлопці з групи "Клан тиші" почали репетирувати разом з 19-річним Святославом Вакарчуком. Тому ця дата вважається початком шляху колективу.

"26 років тому ми таки вирішили створити групу... на свою голову...😉", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Спершу гурт грав суміш поп-музики і ліричного року, проте їх звучання з часом змінювалося. За роки свого існування колектив записав 9 повноформатних альбомів і один акустичний.

Українці у коментарях висловлюють щирі вітання улюбленому гурту і масу компліментів, адже їхня творчість до вподоби мільйонам.

Відпусти (2000)

Обійми (2013)

На небі (2015)

Коли ми станемо собою (2020)

Останній трек "Коли ми станемо собою" був записаний після довгої перерви як перший сингл з майбутнього альбому. У робота над записом брав участь хор складається з дітей музикантів та їх друзів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Океан Ельзи" святкує 26 років, як змінилося звучання гурту - добірка найяскравіших відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лідер "Бумбоксу" Хливнюк підказав дієвий спосіб, як вирвати анексований Крим з лещат Путіна

Також, "Знай.uа" писав, історія шляху Вакарчука від "Славка" до нардепа-втікача