Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася серією розкішних відвертих кадрів, взявши участь у зйомці для культового глянцю Playboy.

Так, артистка зазначила, що сама фотосесія проходила в одному з номерів готелю в самому центрі Києва, а в ролі фотографа виступив Phil Lee, який раніше зобразив Світлану Лободу, репера L'one та інших зірок. Сама ж красуня приміряла чорне облягаюче боді, а також топ з глибоким декольте, переміщаючись по кімнатах номера, змінюючи локації з ванної на спальню. На особливо спокусливих фото Даша і зовсім оголила груди.

Фолловери засипали Астаф'єву компліментами: "Ця серія фото просто неймовірна ❤ їх хочеться переглядати та переглядати 🤩 публікуйте та творіть ще🤗", "Це дуже красиво🔥", "Неймовірна краса, стиль і елегантність, фотосесія розкішна🔥", "Естетика 😍", "Очей не відірвати!!😍 🔥 🤩 ", "У ваших фото немає ніякої вульгарності, це мистецтво! На відміну від інших селебріті, які оголюються і виглядають вульгарно!".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.