Міла Кузнєцова - відома українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько балує яскравими фото і Відео зі свого життя. Так і цього разу красуня показала миле фото, на якому відкрито демонструє пишні груди, а в підписі до нього заговорила про бодіпозитив.

Читайте Знай в Google News!

"Про любов і бодіпозитив. Деякі думають, що в слові "бодіпозитив" головна частина – "боді". А ось і ні! У ньому головне - "позитив". Бодіпозитив - це історія не про тіло, а про любов і прийняття. Себе та інших. Ви можете бути худою, можете бути повною. Можете тренуватися до упаду, можете лежати на дивані. Можете їсти тільки супер-правильну їжу, можете їсти що хочете і не паритися. Головне - щоб ви, ви самі були в мирі з цим тілом і цим способом життя. Ви, а не колеги на роботі, не коментатори в фейсбуці, не всякі порадники і сторонні спостерігачі. Ніхто з них не знає ваше тіло так, як ви. І нікому крім вас не жити з цим тілом до кінця своїх днів. Тому ніхто крім вас не може вирішувати, що вам з цим тілом робити і яким йому треба бути.

Знаєте, чим бодіпозитивні люди відрізняються від всіх інших? Тим, що вони для себе ці питання вирішили! Зрозуміли можливості свого тіла. Зрозуміли, про що з ним можна домовитися, про що не вийде. Зрозуміли, на що вони готові заради свого тіла, а що вище їх сил. І діють згідно з прийнятим планом. Співміряти свої ресурси і можливості з бажаннями - це теж частина бодіпозитиву. Ставити реальні цілі і радіти їх досягненню - це теж частина бодіпозитиву. Посмішка і гарний настрій - найважливіша частина бодіпозитиву, але вони самі підтягнуться, якщо перестати заганятися і почати жити. І доповім я вам, мало на світі є людей, настільки позитивних і бодіпозитивних одночасно, як я і мої передплатниці в нас стільки любові і тепла - вистачить, щоб весь світ обійняти. Так вміють тільки ті, хто в злагоді з собою коментарі і компліменти вітаються", - написала Кузнєцова в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".