Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу" П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram.

Однак цього разу красуня трохи здивувала фанатів своїми емоціями.

Так, Регіна Тодоренко виклала в мережу фото, на якому позує на сходах радянського символу - паровозу, якого в часи СРСР постійно закликали вперед летіти. На паротягу красується велика червона зірка - ще один символ "тюрми народів".

Регіна постала на світлині у сукні в горошок, яка нагадує вбрання Джулії Робертс із фільму "Кралечка". Сукню і розпущене волосся Регіни розвіває вітер.

Фото вийшло досить цікавим. Але підпис до нього, який залишила Тодоренко, збентежив шанувальників.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Як же я ридала в цьому поїзді. Не могла заспокоїтися. Розчулилася, перейнялася атмосферою старовинних вагонів, запахом газетних сторінок, вальсом "До-дієз мінор" Шопена у виконанні прекрасної піаністки, і сльози самі потекли з очей. А що вас може також зворушити?", - написала Регіна.

Підписники Регіна відповіли на допис, делікатно зазначивши, що тим, хто жив в часи СРСР, є від чого ридати.

"У мене завжди течуть сльози, коли розповідаю про долю своєї бабусі, яку репресували, і засудили на 25 років валити ліс на Колимі. А у неї залишався маленький однорічний син. І подальша її доля ....", - відповіла Тодоренко одна із користувачок.

"Цікаво звідки вам знайома ця атмосфера зі "старовинних вагонів з запахом газет" і тд", - не без уїдливості запитують Регіну дописувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українка Регіна Тодоренко вирішила повернутися до росіян в "Орел і Решка"

Як повідомляв портал Знай.ua, Регіна Тодоренко зробила з Топаловим не тільки сина

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко задерла спідницю, оголивши головну принаду