Павло Зібров, український співак і володар вус, не припиняє тішити своїх прихильників активним веденням соціальних мереж і комунікацією у них. Так, співак доволі часто публікує фотографії з життя, роботи, а також відео, на яких він співає. Ось і цього разу всі підписники можуть подивитися на юного Зіброва без вусиків. Він привітав українців із подвійним святом 14 жовтня - Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці.

Читайте Знай в Google News!

Про це він написав пост у соціальній мережі в Іnstagram.

"Дорогі друзі, сьогодні з фото вас вітає 23-річний, безвусий Павло Зібров, який приймає присягу. Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька наших козаків", - йдеться у повідомленні.

Зібров від усього серця побажав підписникам здоров’я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра, мирного неба та благополуччя!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Купайтесь в щасті і нехай Присвята Богородиця завжди оберігає ваш дім!", - підсумував артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, велелюбний Павло Зібров чіплявся до Олі Полякової на 45-річчя Наталії Могилевської, поки дружина Марина сиділа поруч.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала, Кароль, Матвієнко та Зібров переспівали "Червону руту" Ротару в День Незалежності України.

Також портал Знай.uа писав, що головний вусань країни Павло Зібров розповів, як колись виступав на сцені за кабана.