Радянський і російський співак та композитор, колишній чоловік Наташі Корольової Ігор Ніколаєв вже 10 років щасливий у шлюбі з 38-річною Юлією Проскуряковою. Музикант старший за дружину на 22 роки, однак це анітрохи не бентежить зіркову пару.

Співак душі не чує в маленькій донечці Вероніці та часто тішить шанувальників зворушливими фото та відео з дівчинкою в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Ігор Ніколаєв опублікував ще одне миле відео з Веронікою. Співак показав, який розкішний торт вони з дружиною замовили для доньки на її ювілейний день народження - 5 років. Маленька донька восьмого жовтня святкувала перший ювілей.

"Вероничка так обрадовалась тортику-радуге🌈, ведь она сама нарисовала эскиз этого тортика, и мечтала, чтобы он получился именно таким!)Счастлив ребёнок - счастливы родители!)❤️😍🎂🎉💥🌟🦄", - підписав відео музикант.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

До слова, цього літа з'явились чутки про те, що Ігор Ніколаєв та Юлія Проскурякова думають про розлучення. Подейкували, що нібито Юлія закрутила роман із однолітком і збирається піти від Ніколаєва. За іншими чутками, зрадив саме Ніколаєв, захопившись молодою співачкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ігор Ніколаєв подарував малолітній доньці білий мерседес

Як повідомляв портал Знай.ua, 60-річний Ігор Ніколаєв задумався про власну заміну

Також Знай.ua писав, Ігор Ніколаєв побачив у небі гігантського крокодила: "А ви, дорослі, бачите?".