У понеділок, 12 жовтня, український співак Віктор Павлік вирішив поділитися з шанувальниками новиною про своє рішення стати кандидатом у депутати Дніпропетровської обласної ради від Партії "Слуга народу". Відповідний пост з'явився на Facebook-сторінці співака.

Читайте Знай в Google News!

Віктор Павлік дуже швидко вирішив відмовитися від своєї заяви і вибачився перед фанатами. Виявилося, що артист вирішив так невдало пожартувати. І негативні коментарі на його адресу змусили виконавця видалити публікацію.

"Ну... ось так!!!"- підписав він пост. Пізніше Виконавець видалив публікацію. Скріншот зберігся на просторах інтернету.

Віктор Павлік, фото: Facebook
Віктор Павлік, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"дорогі люди ! Я щиро приношу свої вибачення за невдалий жарт ! Не міг навіть і подумати, що ви мені так вірите ! Це справжнісінький фейк ! ФЕЙК ФЕЙКОВИЧ ! Я просто хотів трохи розбавити цей сірий дощовий день. А виявилося, що невдало я пожартував. Більше не буду, повірте ! Зробив висновки. Всіх Вас дуже люблю, поважаю і ціную, що Ви У мене є", - написав Павлик.

Дорогі люди ! Я щиро приношу свої вибачення за невдалий жарт ! Не міг навіть і подумати, що ви мені так вірите ! Це...

Geplaatst door Віктор Павлік op Maandag 12 oktober 2020

Шанувальники оцінили жарт Павлика, хоч і не всі відразу повірили і вирішили, що це фейк, хоча ідея "Шикидим" або "Шик і дим" в парламенті припала їм до душі.

Віктор Павлік, фото: Facebook
Віктор Павлік, фото: Facebook

" у мене особисто не було жодних сумнівів що то Фейк! Зрештою, вдалося багато чого дізнатися про своїх знайомих))) З політикою не жартують!", "Я казав, що будеш битий", " Налякали! Щоранку починаю день з ваших пісень! А сьогодні не змогла...тепер можу дихати вільно!", "Краще відалити той пост. Алгоритми ФБ дещо... як це сказати... дивують останнім годиною. А щвичайне видалення допису вирішує одразу 100500 неприємних питань. Або відредагуйте. Просто не позбавляйте його таким, як він є", " Гарний жарт, коли в нього повірили. Тож все вдалось", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Молода дружина Віктора Павлика визнала власні помилки.

Як повідомляв Знай. ua, після смерті сина Павлик продовжує гастролювати, а дружина зізналася.

Також Знай. ua писав, що Віктор Павлік після втрати сина показав кохану жінку, і це не Репяхова.