Український актор, телеведучий і шоумен Євген Кошовий, який зараз є учасником шоу "Вечірній квартал", ведучим "Чисто News" і "Ліги сміху", а також членом журі "Розсміши коміка", зворушливо звернувся до українців 14 жовтня, у День Захисника України і День Українського козацтва від усієї студії "Квартал 95".

Читайте Знай в Google News!

"Дякуємо усім Захисникам🇺🇦Зі святом👏 і всіх козаків і козачок теж зі святом🇺🇦", - написано в підписі до відеоролику. Кошовий сидить у кумедному светрі кольору айворі з різноманітними надписами і висловлює щирі слова привітань.

"Ви неймовірні, найкращі і непереможні, як і уся наша рідна ненька. Дякуємо, Вам - підтримуємо, як можемо", - сказав Кошовий.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Однак дехто в коментарях зробив кварталівцю зауваження - мовляв кофту надягнув неправильну і забув історію України, що не вся країна - це козаки і козачки.

"Женя, тебе 3 годика, что ты в такую одёжку для поздравления вырядился?", " Серьёзно толстовка с таким смайлом ??? Хм да 🤨", " Причём тут козаки и козачки? Ты хоть историю почитай откуда пошли козаки. Или по - твоему вся Украина сплошные козаки и козачки?)))" - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль вперше зізналася, чому не спілкується з батьками: "У нас вже різне..."

Як повідомляв "Знай.ua", клала руку туди і шльопала по сідницях: маму Кім Кардашьян звинуватили в домаганнях. Позов проти голлівудської світської левиці подав Марк Мак-Вільямс, колишній охоронець, який працював на сім'ю в 2017 році.

Знай.ua писав, Олександр Пікалов пішов на відчайдушний крок заради фанатів: "Спочатку я був проти"