Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість відверто зізналася в інтерв'ю шоу "ЖВЛ", що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, а неполадки в особистому житті почалися ще в грудні-місяці. З моменту їх пишного весілля у Венеції, де Аліна поміняла цілих 5 суконь нареченої, пройшло менше року.

Втім, красуня не впадає у відчай і зазначає, що життя триває. У дівчини насичений робочий графік, наприклад, вона заінтригувала аудиторію зйомками в кінокартині "ДНК", де зіграє одну з головних ролей. Так, артистка зізналася, що щодня з'являється на майданчику о 7 ранку, тому виглядає втомленою. Аліна приміряла довгу яскраво-червону сукню в білий горошок, білосніжні туфлі і бежевий тренч, сидячи в парку і репетируючи репліки.

#ДНК 🎬 Доброго ранку, друзі! І всіх зі святом 🙌 🏽 Сподіваюся, мої очі не на всіх фотографіях видають, що я з 7 ранку на майданчику 🙈 🤪 а ні, на всіх))

Фолловери не пройшли повз: "Аліна, а який у вас розмір ноги...?", "Аліна, з таким кольором волосся виглядаєш просто чудово! Дуже природно та ніжно", "туфлі жах а так красуня", " Аліна красуня, посміхайтеся частіше, вам посмішка дуже личить))) гарного настрою...", "Ти така мила😊 😊".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.