Супермодель Белла Хадід закрутила новий роман. Про це пише журнал Elle, посилаючись на західні ЗМІ. Згідно інсайдерської інформації, Белла ось уже кілька місяців зустрічається з 21-річним Дьюком Ніколсоном, онуком голлівудської суперзірки Джека Ніколсона.

В оточенні пари кажуть, що це була любов з першого погляду. Белла і Дьюк познайомилися в Нью-Йорку, і були нерозлучні чи не з того моменту, як їх представили один одному. Більш того, перш, ніж полетіти з друзями на відпочинок, Белла відсвяткувала день народження в іншій короткій романтичній подорожі на двох, разом з хлопцем.

Дьюк Ніколсон-висхідна зірка Голлівуду. У 2019 році він засвітився у фільмі жахів "ми" Джордана Піла і позував поруч з Ланою Дель Рей для обкладинки її альбому Norman F-king Rockwell. І ось-ось з'явиться на екрані в картині «Країна мрії» разом з Гері Олдманом і Армі Хаммером.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що до цього головним чоловіком в житті Белли був музикант Weeknd, з яким вона зустрічалася з перервами, але в цілому два роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.