Російський шоумен Максим Галкін, чоловік Алли Пугачової, розмістив в Instagram відео, в якому приміряв на себе жіночий образ. Він створив ролик за мотивами фільму "Службовий роман".

Максим Галкін став знаменитим завдяки пародіям на відомих людей і вже багато років тішить публіку кумедними виступами. У період самоізоляції комік презентував серію перевтілень, такий собі "ностальгічний серіал". Суть проєкту в тому, що Галкін примірює на себе образи відомих акторів та сатириків, копіює їхній стиль.

Цього разу Максим Галкін опублікував відео, в якому показав відразу двох героїв відомого радянського фільму "Службовий роман" - Людмилу Калугіну у виконанні Аліси Фрейндліх і Анатолія Новосельцева, образ якого втілив Андрій Мягков.

Крім того, Галкін ще й потролив Леді Гагу - його Калугіну дуже подібна саме на цю епатажну американську співачку.

"Леді Гага Мценського повіту", - написав комік в коментарі до відео.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники відразу відгукнулись на нову публікацію Галкіна та визнали у своїх коментарях його талант.

"Максим, ви в образі Леді Гаги виглядаєте краще, ніж сама Леді Гага";

"Образи розкішні, Вам все пасує!";

"Максим, мені всі ваші образи подобаються. Коли дивлюся ваші пародії, настрій тільки підіймається", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Максим Галкін різко помолодшав і підкорив не тільки Аллу Пугачову

Як повідомляв портал Знай.ua, Максим Галкін показав, як проходять їхні сімейні вечори

Також Знай.ua писав, чоловіка Пугачової застали за фліртом