У середу, 14 жовтня, наші співвітчизники відзначають День захисника України. Не слід плутати це свято з" Міжнародним чоловічим днем", який раніше відзначався 23 лютого. Сьогодні захист України - це не тільки про хлопців-військових, а й про дівчат, жінок, які служать у ЗСУ, обороняючи Україну від ворога ось уже сьомий рік. Знаменитості українського шоу-бізнесу в соціальних мережах запустили для наших захисників і захисниць зворушливий флешмоб, опублікувавши привітання, підкріплені відповідними знімками. Якщо пройтися по сторінках кумирів, можна побачити безліч постів, присвячених українським військовим

Павло Зібров

"Дорогі друзі, сьогодні з фото Вас вітає 23-річний, безвусий Павло Зібров, який приймає присягу. Прийміть щирі вітання зі святами-Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці свята нерозривно пов'язані між собою, адже Божа Матір - це заступник і покровителька наших козаків. Від щирого серця бажаю вам здоров'я і довголіття, бадьорості духу, радості і добра, мирного неба і благополуччя! Купайтеся в щасті і нехай Пресвята Богородиця завжди оберігає ваш будинок!"- написав в Instagram співак.

Джамала

"У часи, коли майже нічого не зрозуміло в цьому світі. Революції, війни, пандемія. Як вижити в такому хаосі? Як зберегти себе і свою сім'ю? Любити. Поважати. Дотримуватися правил і межі. Прощати. І захищати свою сім'ю, свій будинок, свою країну! З Днем захисника України! Зі святом вас, хлопці, чоловіки і жінки! Здоров'я, миру, розуміння!"- зворушливо привітала артистка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Марина Боржемська

"Дорогі, вітаю вас з Днем захисника України. Сьогодні так само велике свято-Покрова Пресвятої Богородиці. Кажуть, саме з сьогоднішнього дня починається сезон весіль і вінчань. Нехай небеса бережуть всі союзи і дають мир і добро в кожен будинок. Так само сьогодні не можна з'ясовувати стосунки, кричати, прибирати, шити і займатися великими роботами. Приділіть час близьким і своїй родині. Приготуйте смачне частування на вечерю, за яким зможуть зібратися всі близькі і прекрасно провести час разом. Всім гарного вихідного і Божих щедрот", - поділилася у фотоблозі телезірка.

Дзідзьо

"Хочу привітати зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, яка захищає всіх, хто про це просить. У цей день ми святкуємо створення Української повстанської армії (УПА), відзначаємо День українського козацтва, а вже сьомий рік — День захисника України! Тому, хлопці, будьте здорові і дякуємо нашому світу", – приєднався до привітань музикант.

Злата Огневич

"Вітаю З Днем захисника України! Ціную і дякую за все, що робите для нашої країни!"- коротко привітала зі святом співачка.

Анастасія Приходько

"Сьогодні дуже світлий день. Дуже символічно, що саме у свято Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо і вітаємо наших захисників України. Дай Бог нам усім світу. Нехай небо буде добрим до тих, хто зараз стоїть за Україну не тільки на кордоні, а й в душі. Божих щедрот, благословення і благополуччя в кожен будинок і в кожну сім'ю! Любові нам усім, тепла, добра і затишку. Сьогодні для мене - не просто вихідний день. Це справжнє світле свято і можливість побути з коханими, поспілкуватися, приготувати смачну вечерю і провести час разом. Нехай ця можливість буде у кожної сім'ї! Всіх міцно обіймаю! Бути Добру", - написала в Instagram зірка.